arkadaşlar oncelikle herkese merhaba
hypnotic poison kullanıyorum bende orjinali var ancak acığını da gunluk kullanım olarak kullanmak istiyorum cok markada denedim hicbirini benzetemedim şimdi denediğim markaları ve yorumlarımı yazacağım

parfumevi kesinlikle alakası yok sıktığımdaki ilk koku dayanılmaz benzermiki diye bekleyemedim bile direk yıkadım ve seven birine hediye ettim

d&p de bileğime az miktarda roll testerdan surduler pek benzetemedim ama yıkayıp kurtulma hissi vermedi

qlife aynı parfumevinden aldığım gibiydi inanilmaz iğrencti elbiseme sıktım ilk kokuya dayanamadığım icin 1-2saat bekledim ve ogun o elbiseyi direk makinaya attım yıkanmak uzere

bargello buradaki fena değil cok fazla andırıyor daha cok bademsi kısmı var anason kısmı azsonra kayboluyor koku yumuşak bir hal alıyor cok iyi ama birebir diyemicem tum denediklerim arasında en sevdiğim

batı sezer aynı d&p dekine benziyordu dunyanın parasını verip aldım alakasız olunca iade etmek istedim şişeye adımı yazdıkları icin kişiye ozel koku yaptıklarından iade almadılar pahalı diye benzeyeceğini duşunup internetten almıştım burada batı sezer yok

mad buaradan arkadaşım aldı kullanıyor o sıcaklık yumuşaklık yok d&p ve batı sezerdekine cok benziyor ama orijinal kokuya ben hic benzetemedim