Sentetik kokmayan alerji yapmayan acık parfum.
Parfümler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Parfümler
- Sentetik kokmayan alerji yapmayan acık parfum.
-
01-11-2022, 19:34:57Kızlar merhaba, 1,5 yaşında ve 8 yaşında iki kızım var.Cok sevmeme rağmen cocuklara zararlı olmasın diye parfum kullanmıyorum.Ama bu sıcaklarda ter kokmamak icin mecburen deodorant ve parfum kullanmak istiyorum. Gecenlerde bir firmaya rastladım, instagram...., epey iddialı yazıları vardı,urunlerinde alerjen paraben,petrol urunleri icermeyen tamamen doğal esanslarla el yapımı parfum urettiklerini yazmışlar.Dilersem ucretsiz sample set gondereceklerini soylediler, benden hay hay dedim.Bir hafta sonra kargo geldi.Zaten sayfalarında da el yapımı olduğu icin 1 7 iş gunu arasında gonderebilecekleri yazıyordu. Urunleri denedim inanılmaz beğendim, hassas bir cildim olmasına rağmen bende problem olmadı.Kokular inanılmaz derecede kalıcı ve beni en şaşırtan tarafı parfumun ust orta alt notaları tamamen algılanıyordu, orijinal parfumum ile karşılaştırma yaptığımda ayırt etmek mumkun değil neredeyse.Yani epey kaliteli gibi geldi.Neyse sorumşu acık parfum kullanmak cocuklarda ileride astım bronşit gibi hastalıklara neden olabilir mi?