İstanbul'un Esenyurt ilcesinde Omer Tik ie A.T. cifti, 11 Eylul'de dunyaevine girdi. Balayına giden ciceği burnunda cift, donduklerinde kriz yaşamaya başladı. İddiaya gore, genc ciftin evliliğine, genc kadının annesi sık sık mudahale etmeye başladı. Bu surecte kayınvalidesinden kendisine gelen mesajlardan rahatsız olan Omer Tik, eşi ile sorun yaşayarak evi terk etti. Kocasının ablasında kalmasına ofkelenen 25 gunluk gelin A.T. de koltuklara bıcakla zarar vererek eşyaları dağıtıp evinden ayrıldı. Bunun uzerine eşinden "Koltukları parcaladım." şeklinde mesaj alan Tik, boşanma davası actı. Esenyurt'ta kayınvalide ve damat tartışması 25 gunluk evliliği bitirdi
Omer Tik, "3 yıllık bir tanışmışlığımız vardı. Sozlendik, bir ay sonra o soz atıldı. Bir, bir bucuk sene ayrı kaldık, sonrasında ise barıştık. O donemde de annesinin mudahalesi soz konusuydu. Bana bir daha yaşanmayacağını soyledi, ben de inandım, boylece barıştık ve evlenme kararı aldık. Evlilik surecimiz başladı, balayından dondukten sonra annesinin bize ve evimize surekli mudahalesi başladı. Bir akşam işten eve gittiğimde eşimin telefonunda, kayınvalidemden bana ve aileme hakaret iceren mesajlar gordum. Eşime donup sorduğumda başka bir odaya gecerek ağlamaya başladı ve annesini aradı. 'Ben gitmek istiyorum.', 'Gelin beni alın.' diye konuştu. Ben duruma sinirlendim ve moralim, psikolojim bozuldu evden cıktım. Once dukkanıma geldim sonra ablama gittim ve ablamda kaldım. Sabah telefonumu actığımda 'Koltukları parcaladım gel' mesajı aldım, hayatımın şokunu yaşadım. Evin kapısını actığımda koltukların paramparca olduğunu, yatağın, evin, eşyaların darmadağın olduğunu gordum." dedi. Maddi zarara uğradığını belirten Omer Tik, "Boşanmak istiyorum, bir an once bu durumdan kurtulmak istiyorum. Yeni ciftlere de tavsiye de bulunmak istiyorum. Ailemi ben ikna etmiştim. Gercekten tamam sevgi ama ailenin sozunu de dinlemek gerekiyormuş. Sevgi bizi bazen kor ediyor, bazen susturuyor, ailenin sozunun de dinlenmesi gerekiyor. Boşanmak istiyorum, surecten kurtulmak istiyorum, şikayetciyim, davacıyım, sıkıntıdan saclarım dokulmeye başladı. Takılan altınlar, kolyeler en az 150 bin lira eder, koltuk takımının hala taksitlerini oduyorum, 30 bin liraya almıştık. Evde ise kiracıydık, ben boşanma davası acıp şikayetci olunca evi de kapattım. Eve de gitmek istemedim. Kira odemek istemedim, sonucta evim yuvam yıkıldı, eşim terk etti gitti. Eşyaları depoya kaldırdım, bir an once kurtulmak istiyorum." şeklinde konuştu. Einin iddiaları uzerine DHA muhabirinin telefonla ulaştığı A.T. ise konuyla ilgili konuşmak istemediğini belirtti.