Terlik Secimin Ayak Sağlığına Etkisi
Kuresel ısınmaya bağlı olarak uzun suren yaz ayları,sıcak havaların cıldırtan etkisi ve buna bağlı olarak ayakların ‘OZGUR KALMA İSTEĞİ’ doğal olarak bizleri terlik giyme yonunde etkilemekte.
Rengarenk,cıvıl ve şıkır terliklere ,kimi zaman kalitesine bakmadan meyil etmekte ve onları fiyatları ucuz olduğu icin hemen oracıkta ayaklarımızın ozgurluğunu vermek uğruna giymekteyiz ..
Aslında Cin ve ucuz atolye işi olan bu terlikler ile kendimize yapmış olduğumuz ihaneti daha sonra anlamakta ve caaanım ayaklarımızın kelepcelenmiş ozgurluğune hayıflanmaktayız..
Terlik secerken en onemli unsurun taban olduğuna dikkatinizi cekmek istiyorum. Tabanların "Ayağın altındaki yapının kolay bozulmayacak şekilde olması. poli-uretan yapısı ,densite ayarı,esnekliği,iceriğindeki pet ve taban astarı,ve en onemlisi ortapedik yapısının ozelliğini koruması tabanın vazgecilemez ozelliklerindendir.
Ucuz fiyata aldığımız Cin malı ve plastik taban terliklerinde 15 giyim sonrasında taban ozelliğini kaybetmekte ve ayağın ozgurluğune işkence ile karşılık vermektedir.
Aşağıda resimlerini gorduğunuz urunlerin uretim aşamasında yukarıda belirttiğimiz hassasiyetlere bağlı kalarak uretim yapmaktayız.Kalite ve muşteri memnuniyetini esas alan vizyonumuzla , yurdumuzun bir cok yerinde halkımızın emrinde olan CARLA VERDE ve bizler , yakın zamanda KK alışveriş sitemizde yer alacağız. Şimdilik hoşcakalınız.
[
Terlik Seciminin Ayak Sağlığına Etkisi
El ve Ayak Bakımı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- El ve Ayak Bakımı
- Terlik Seciminin Ayak Sağlığına Etkisi