İstanbul'un Sultangazi ilcesinde taciz olayı yaşandı. Akşam saatlerinde yabancı uyruklu kişi, annesinin yanındaki 9 yaşındaki kız cocuğuna taciz girişiminde bulundu. Annenin tepki gostermesi uzerine taciz şuphelisi olay yerinden uzaklaştı. Ardından eve giden cocuğun annesi, durumu erkek kardeşine anlattı. Daha sonra dışarı cıkan ikili şupheliyi cadde uzerinde bulunan marketin onunde gordu. Cocuğun dayısı, taciz şuphelisini darbetmeye başladı. Ne olduğunu anlamayan market sahibi ve cevredekiler, araya girerek mudahale etmeye calıştı. Bu sırada şupheli markete sığındı. Ote yandan yaşananlar guvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kadının cevredekilere, şahsın cocuğunu taciz ettiğini soylemesi uzerine marketin onunde kalabalık oluştu. Cevredekiler, markete sığınan kişiyi linc etmek istedi. İhbar uzerine olay yerine cok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Ofkeli kalabalığı olay yerinden uzaklaştırmaya calışan polis, taciz şuphelisini gozaltına aldı. Marketten cıkarılarak ekip otosuna goturulduğu sırada kalabalık grup, şupheliye saldırdı. Sultangazi'de kucuk kızı taciz eden yabancı uyrukluya meydan dayağı
Şahıs, polis merkezi amirliğine goturuldu. Cocuğun ailesi de polis merkezi amirliğine giderek şupheliden şikayetci oldu.

Yaşananları anlatan mahalle esnafından Hasan Şanverdi,
"Saat 22.00 arası dışarıdan gelen sesleri duydum. Baktığımda bir kişinin darbedildiğini gordum. Daha sonra markete sığındı. Bir bayan, 9-10 yaşlarındaki cocuğunun darbedilen kişi tarafından taciz edildiğini soyledi. Bir hafta once de aynı cocuğa tacizde bulunmuş. Aile şikayetci olmuş. Cocuğun annesinin soylediğine gore serbest bırakılmış. Dun akşam da aynı olay yaşanınca kadın 'Ceza alması icin cocuğuma bir şey olması mı gerekiyor?' dedi. Mahalle sakinleri bunu duyunca şupheliyi linc etmeye kalkıştı. Daha sonra polisler geldi ve şupheliyi gozaltına aldı." dedi. DHA'nın haberine gore, bir başka esnaf Melike Eski ise,
"İş yerinde kızımla beraber yemek yerken bir cığlık sesi duydum. Kızım dışarı cıkıp baktığında bana, 'anne burada sapık varmış' dedi. Mahalleli toplanmıştı. Markete sığınmıştı. Mahalleli dovmek istiyordu, bırakmadılar. O anda polis cağrıldı. Polis dışarı cıkardığında kalabalıktan bazıları şupheliye saldırıp, dovdu." diye konuştu.