PROPA NEDİR?

Hayatın akışı icerisinde evinizde yıllardır aldığınız ve kullandığınız urunler var. Burada da kendinizin ve evinizin ihtiyaclarını en ekonomik ve en sağlıklı şekilde alarak aynı zamanda kendi işinizi kurma ve mukemmel urunlerle tanışma fırsatını yakalıyorsunuz.

Yani sadece bir calışma seti ile hem bu mukemmel urunlere %63 indirimle 242,44 TL yerine 90 TL’ye sahip oluyor, hem de kendi işinizi kurma fırsatını ve şansını yakalıyorsunuz.

Propa zamanınızı coğaltarak, cevrenizde bulunan insanlara yararlı, rahat, esnek ve ekonomik hizmetler sunarak, finansal ozgurluğunuzu kazanmanız icin size yepyeni bir kapı acıyor.

Bizi farklı ve değerli kılan faktorler nelerdir ?

Propa % 100 Turk sermayesi ile kurulmuş bir Turk firması olarak,

% 100 tatmin garantili Turk urunlerini uretmek ve kullanımınıza sunmaktadır.

Arattım ama bulamadım sanırım bu konuda bir başlık acılmamış... Ben propa ile yeni tanıştım, bir başlık acalım ve paylaşalım istedim; ama forum kurallarını ihlal etmeyelim:

bu başlık altında propa urunleri ile ilgili fikirlerimizi paylaşalım,

lutfen kurallara uyarak paylaşımda bulunalım...

Lutfen sadece urunlerle ilgili sorularımızı soralım, sorunlarımızı paylaşalım, (iade fatura gibi)urunlerle ilgili olumlu olumsuz yorumlarımızı yazalım

ama asla satış yapmaya calışmayalım.

Bu forumda uye yapmak, urun satmak ve bu tarz icerikli mesaj atmak kesinlikle yasaktır. Bunu unutmayalım!

İyi paylaşımlar!