(kısaca benim hikayem, benim sebeplerim

Zamansız yaşadığım hamileliğin ardından hem gul gibi mesleğimden hemde maddi ozgurluğumden olmamla birlikte zor gunler başlamıştı benim icin.İnterneti işimle ve gelişimimle ilgili kullanıştım şimdiye kadar ama hic "evden nasıl para kazanırım", "işe gitmeden para nasıl kazanılır", "erken kalkmadan para kazanılır mı" gibi terimler icin kullanacağım aklıma gelmezdi.Bebeğimi bırakıp işe gitme fikri olu fikirdi benim icin.Artık kendi işimi yapmanın vakti gelmişti..Dolayısıyla bayaaa bir araştırma sonucu bir markanın urunlerini satmaya karar verdim.Benden dantel kenarı satıcısı olmayacağı icin tabiiki kokoş urunler satan bir firmanın kozmetik ve takı urunlerine yoneldim.Fakat hicbir artım yoktu..cevrem bana uzaktaydı..satış yapsam parasını nasıl toplayacaktım..ustelik urunler o kadar coktuki hepsinden numune alcak param olsa ne diye iş arayayım

(kadere inmamak gerek..biraz kadercilik şart !

İnsanlar sadece kendinden birşeyler bulduğu insanlarla kader birliği yapar ve mutlu olurlar.internet sitesi uzerinden uye oldum temsilciliğini yapacağım markaya..Dolayısıyla tombala cekmiştim.Benim bir ustum olacaktı yani bana yol gosteren bir liderim..Ama kim???Allah'ım hepimizi iyi insanlarla karşılaştır dedikten sonra karışamayacağımız tek zaman dilimi

GOKCE... Hepimiz kadar kadın..hepimiz kadar kırılgan..hepimiz kadar calışmak zorunda..Ama her kadında farklılık gosteren bazı duygular varki işte onlar benim bu kez şanslı olduğumu ve iyi bir insanla karşılaştığımı gosterdi..İcimde kaybettiğim ve nasıl bulacağımı duşunduğum duyguları daha onu facebook sayfama eklediğimde keşfetmeye başlamıştım.HIRS..CALIŞMA AZMİ..BAŞARAMAMAK..SONRA TEKRAR CALIŞMA AZMİ..A PLANI TUTMADI HAYDİ SIRA B PLANINDA...VE ŞİMDİ BAŞARI !!!..UYELERİYLE AŞIRI İLGİSİ..BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR PRENSİBİ..DİŞ AĞRISINDAN AĞLARKEN BUGUN CİRO YAPMALIYIM DİYECEK KADAR CALIŞKAN..VEE TABİİ HAYATIN BUTUN BU TEMPOSUNDA TELEFONDA KONUŞTUĞUMUZ BİR VAKİT "efendim anneciğim!.." diye cevap verilen bir ses tonu..Saydıklarımın hepsini arkada bırakacak en muhteşem meslektaşım ANNE !
(işe koyulma vakti..artık o benim Liderim ..Ve huncalife

Huncalife firmasını zaten eskilerden bilirdim.1957 yılında kurulmuş 140 ulkeye ihracat yapan, 25.000 m2 alanda faaliyet gosteren, HUNCA markalı, kozmetik sektorunde lider, helal sertifikası olan ve hayvanlar uzerinde deney yapılmayan, %100 yerli sermayeli Turk şirketi..Caldion, carmina, jagler markaları eski klasiklerden en bildiklerimiz

(neymiş bu Network Marketing dedikleri?)
Kadınca; tavsiyeye dayalı sistem demek .yaani sen bir urun satınalıp kullanıyorsun ve bunu eşine, dostuna, konuna, komşuna tavsiye ediyorsun.Tavsiye etmekle kalmıyorsun gel sende benim alt ekibim ol ekip kuralım ve daha cok tavsiyelerde bulunalım daha cok kazanalım deyip GUVENDİĞİN, İNANDIĞIN, KADER BİRLİĞİ YAPABİLECEĞİN insanları bu sisteme dahil ediyorsun..Ben bu işe başlarken ev hanımlarına yonelik bir sistemmiş gibi gelirdi AKSİNE bu işi yaparken hamilelik oncesi mesleiğimi de devam ettirmek isterdim cevreden dolayı.(ama kazancından ve calışma saati rahatlığından dolayı o işi kesin bırakır yine free takılırdım

Tek 1 şeye DİKKAT ! Yazdıklarım ; Bir defa başarmanın yetmediği ! O başarıyı koruyan ve BAŞARIYA DOYMAYANLARA !