Bir suredir Turkiye ’de bulamadığımız Elizabeth Arden Eight Hour krem yeniden satışta!

Eight Hour Cream ’in ununu duymayan var mı? Kozmetik dunyasının en cok sevilen ve en cok satan urunlerinden biri olarak nam salan bu krem guzellik editorlerinin baş tacıdır. Fakat birkac yıldır maalesef Turkiye ’de bulamıyorduk. Boyner mağazalarında reyonlara giren bu kult urune yeniden kavuşmanın sevincini sizle de paylaşmak istedik.

Eight Hour krem nasıl unlu oldu?1930 ’larda Bayan Elizabeth Arden, bu kremi atlarının yaralarına uyguluyormuş. Arden ’in muşterilerinden biri bu kremi oğlunun yaralanan dizine surduğunu ve sekiz saat sonra yaranın iyileştiğini soylediğinde Eight Hour Cream efsanesi doğmuş. Cilt yenileyici formulu, bunca yıldır, annelerin, modellerin, makyaj artistlerinin ve elbette biz guzellik editorlerinin vazgecilmezi.

İcinde neler var?Krem yerine balsam diyebileceğimiz bu kıvamlı urunun formulu, yoğun nem veren ve cildi koruyan petrolatum, cildi hafifce soyan salisilik asit ve cildi rahatlatıp nemlendiren E vitamini iceriyor.

8 Hour krem ne icin kullanılıyor?Temel olarak cildi dış etkenlere karşı korumak icin kullanılması onerilen bu urunun başka marifetleri de bulunuyor.
Orneğin ben (Gul) ozellikle yazın sivrisineklerin saldırısına uğradıktan sonra, ısırıkların uzerine suruyorum. Hem kaşıntıyı alıyor, hem de ısırığın buyumesini onluyor. Debora ise, tırnak etleriyle fazla uğraştığında ortaya cıkan kotu goruntuyu ve acıyı hafifletmek icin Eight Hour kremi suruyor.

Başka neler yapıyor?-Aşırı soğuk havalarda, ozellikle kayak tatillerinde, dudak ve burun cevresine surerek kurumasını ve catlamayı onleyebilirsiniz.

-Kucuk kesikler, hafif yanıklar, tahrişler icin birebir.

-Guneş yanıklarını hafifletmede de oldukca etkili.

-Bir kaş fırcasına az miktarda surerek kaşınızı tararsanız, asi kaşları sabitlemiş olursunuz.

-Eski bir diş fırcasının uzerine cok az Eight Hour krem surun ve el ve ayak parmaklarınızı fırcalayın. Sonuc: Mukemmel manikur.
beauty edit.com