Spor Toto Super Lig'in 12. haftasında Beşiktaş evinde Umraniyespor'u 5-2 mağlup etti. Siyah beyazlıların galibiyetini değerlendirdi.
"GECİŞ OYUNLARI SIKINTI"
Geciş oyunlarında cok sıkıntı yaşıyor Beşiktaş... Tayyip Talha Adana'da da cıkıp vuruyordu ama yenilen 2 golde birinde ikinci hamleyi yapamadı.
İkincide de eylemi yapan oyuncudan uzaksın. Buraları da değerlendirmek lazım.
"UMRANİYE MACI AVANTAJDI"
Muhtemelen bazı oyuncuların performanslarından memnun kalmıştır hoca. İlk macın Umraniye olması avantajdı.
Suyun rengi, şekli ve yon verme işini yapabileceği iki hafta var. Butunluk acısından iyi gorudum Şenol hocayı.
"KIRGINLIK YAŞAYABİLİR"
Olası bir derbi galibiyeti suyun rengini de yonunu de olumlu yonden etkileyebilir. Birilerinin yokluğu birilerine fırsat olacak. Bazı oyuncular kırgınlık yaşayabilir.
"TEK AKSAYAN YER SALİH"
Beşiktaş'ın tek aksayan yeri Salih'in olduğu bolge. Salih'in kendine olan guveni biraz daha artmalı. Basit pas hataları, duran toplar falan... Şenol Hoca'yı tanırım; Salih boyle oynarsa birkac mac sonra yedek kalacaktır.
Bir Şenol hoca dokunuşu gorduk Beşiktaş'ta. Tek soru işareti geciş oyunudur. Hucumdan savunmaya geciş son derece onemlidir. İkinci golu bu şekilde yedi.
"ŞENOL HOCA BUNA CARE BULMALI"
Şenol hocanın buna care bulması lazım. Buyuk takımların en buyuk sıkıntısı bu. Kaybettiğin yerde baskıyı yapacaksın. Hoca değişti, 5 gol var, hocanın ilk macı ve bu motivasyonuna iyi gelir.
"ISMAEL CENK TOSUN'U TARTIŞILIR HALE GETİRDİ"
Seyirci inanıyor. Endişe yok taraftarda. İşte bu hocaya olan inanctan kaynaklı. Yoksa mırıldanma olacaktı. Oyuncu iyi oynadığı dakika oynayacağını bilir. N'Koudou kırıldı bu akşam.
Ne oldu, niye oynamadım? diyordur. Fena mı oldu bu akşam. Cenk Tosun fena mı oldu? Bu ulkede Cenk Tosun tartışıldı. Milli takım oyuncusu bu adam. Valerien Ismael, Cenk Tosun'u tartışılır hale getirdi.
"CENK TOSUN TARTIŞILMAZ"
Cenk Tosun ismi tartışılmaz. Formsuzdur, sakattır onu anlarım ama tamamsa once onu yazarsın. Bugun bitiş dizilişi 4-4-2'ydi. Hoca dokunuşları benim yorumlarıma yansır. Bu mac stada giden herkes hem oyundan hem de skordan memnun.
"ISMAEL OLSA HOMURDANMA OLURDU"
Valerien Ismael'den farkı şu olurdu; 2-0'dan 2-1 olduğunda homurdanma olurdu. 3-1'den 3-2'ye geldiğinde de olurdu. Bu da oyuncularda farklı bir baskı oluştururdu. Ismael'e olan homurdanma Şenol hocaya olmadı. Seyirci inandığı icin takım etkilenmedi.
"ŞENOL HOCA ALDANMASIN"
Şenol hoca bu galibiyete aldanmasın. Tabi ki onemli bir 3 puan ama geciş sorununa acilen cozum bulması lazım. Yardımcılarıyla ilk yarının sonunda bir toplantı yaptı.
Muhtemelen benim soylediğim bu konuyu konuştular. Hoca mutlaka bir bek ve stoper isteyecektir yonetimden.
Tumer Metin Beşiktaş - Umraniyespor macını yorumladı! "Tek aksayan yer Salih"
Spor Haberleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Tumer Metin Beşiktaş - Umraniyespor macını yorumladı! "Tek aksayan yer Salih"