kızlar bende 30 yasında 2cocuk annesiyim hamileliklerimden sonra kilolarımı verdim daha sonra doğum kontrol hapı kullanmaya basladım ilk onceleri kilo almıyodum 2sene sonra kilo almaya basladım zature olup hastaneyede yattım cıktığımda 5 kilo almıştım boyum 170 bu arada 60 kiloydum onceleri sonra 90 a kadar cıktım hep rejime baslıcam dedim ama ya pztsileri bekledim yada aman boşver sonra baslarım deyip vaz gectim kardesimin duğunu icin bi elbise aldım ama uzerimde cok cirkin duruyodu karar verdim denemeliyim yapmalıyım dedim ve 2 ay icinde 8 kilo verdim duğunde herkes cok sasırmıştı ay cok zayıflamışsın cok guzel olmuşsun falan dedikce benim azmim dahada arttı hedef belirledim kendime 70 olacaktım kararlıydım ve basardım herseyi yiyerek aclık hissetmeyerek basardım herseyi yedim ama az az tadımlık yani doyumluk değil zaten vucut az yemeye alışınca fazla yiyemiyosun şu an 67 :hooray:kiloyum artık vermeyi duşunmuyom sadece kilomu korumaya calışıyom hem kendimi daha iyi hissediyorum imkansız diye biey yok yani arkadaslar tmm ilk baslayınca biraz zorlanıyosun ama alıştıktan sonra istesende cok yiyemiyosun zaten ilk once iyice karar vermek karardan emin olmak lazım hepinize kolay gelsin kilosuz gunnlere :teytey: