bu gunlerde rahatsızdım sağlık ocağına gittim .iceri yaşlı bir amca girdi beli ağrıyomuş dr hemen kilo ver dedi (kapı acıktı duyabiliyodum)iyi de nasıl hemen diye duşundum demesi kolay tabi....dr lar zaten her hastalığa şişmanlıktan deyip geciyolar karşılarındaki hasta şişmansa!...

2 hafta sonra tekrardan sağlık ocağına gitmem gerekti gittim dr bir suru ilac yazdı.artık sıkıldım ilac kullanmaktan zaten daimi aldığım coraspin var ustelik birde bitkisel zayıflama hapı kullanmak istiyorum dedim.doktor "o zaman koş" dedi ... uzun boylu manken tipli adam 90 kusur kiloydum bak bana dedi inanamadım ....
koşmakla kilo vermiş 1 ayda 17 kilo....kac saat koştunuz diye sordum bir bucuk iki saat dedi..ilk başladığında tıkanıp kalıyomuş 55 60 yaşındakiler beni solluyolardı ilk onceleri bir hafta sonra vucut alıştı ben onları sollamaya başladım dedi

doktorun iceri giren şişman hastalara hemen kilo ver demesinde ki rahatlığı o an anladım...azimle yapılamayacak şey yok

eve koşarak gelmek istedim doktorun anlattıklarından sonra ama kızım yanımdaydı (3 yaşında )mecburen gezinerek geldiklulululululu