Soğuk su icerek 20 kilo verdi
Spice Girls grubu uyelerinden Melanie Brown, doğum sonrası aldığı fazla kilolarından hic diyet yapmadan kurtulmuş! Brown "Sadece her oğun soğuk su ictim" diyerek sırrını verdi.
Şu sıralar grubu Spice Girls ile cıkacakları dunya turnesinin heyecanını yaşayan Melanie Brown, guzel fiziğiyle genc kızlara taş cıkartıyor. 32 yaşındaki iki cocuk annesi unlu yıldız, In Touch dergisine "Hayatımda kendimi hic bu kadar guzel hissetmemiştim" diye konuştu.
VUCUT ENERJİ YAKIYOR
Gectiğimiz Nisan ayında kızı Angel Iris'i dunyaya getiren Brown, hamileliği doneminde yaklaşık 30 kilo aldığını ancak coğunu hic diyet yapmadan, sadece soğuk su icerek verdiğini itiraf etti.
Amerika'nın unlu beslenme uzmanlarından Joey Kormier'in tavsiyesi uzerine; her oğunle birlikte soğuk su icen Brown, kilo verme surecini şu sozlerle anlattı: "Her oğunde soğuk su ictiğiniz zaman vucudunuz sindirim surecinde ictiğiniz suyu ısıtabilmek ve vucut sıcaklığına getirebilmek icin enerji harcıyor ve bu sayede kalori harcıyorsunuz. Bu formulle tam 20 kilo verdim." Sıkı diyetlere inanmadığını soyleyen Melanie Brown, gunde uc ana oğunun yanında, ara oğun olarak taze sebze ve meyve tuketiyor. Spice Girls, aralık ayında dunya turnesine cıkacak. Spice Girls, aralık ayında dunya turnesine cıkacak.
Hergun Soğuk Su İcerek 20 Kilo Verdi.
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Hergun Soğuk Su İcerek 20 Kilo Verdi.