Bahara duğunum olacak nasipse. Nişanlım ayağını kırdı bu yuzden hazırlıklar durdu. Bu da bana kilo verme konusunda bir zaman yarattı. Odaklanmak lazım cunku. Bir yoğut kuru tarifi keşfettim. Harika sonuclar alıyorum. Sizlerde bilin istedim. Başlayalı 3 hafta oldu. en son hafta duzeni biraz bozuldu ama sonuc olarak, 6 kilo gitti ama şimdiden.

Malzemeler,
1 kase yoğurt 1 cay kaşığı toz tarcın 1 cay kaşığı toz zencefil 1 cay kaşığı toz zerdecal Hazırlanışı,
Yoğurt kuru, uyumadan 3-4 saat once yapılır cunku vucut geceleri yağ yakar. Metabolizma hızlandırıcı yoğurt kurunu yediğinizde, vucudunuzun daha cok yağ ve kalori yakmasını sağlayacaksınız.
Yoğurt, tarcın, zerdecal ve zencefili iyice karıştırın. Uyumadan 3-4 saat once yeyin. Yatana kadarki surede 4-5 bardak suyu oturarak ve yudum yudum icin. Onemli bilgiler,
Yoğurt kuru haftada sadece 2 kez yapılır. Daha fazla yapmaya kalkmayın, ciddi yan etkiler gosterebilir. Emziren anneler veya hamileler icin yoğurt kuru uygun değildir. Her yaştan insan (cocuk veya yaşlı) yoğurt kurunu yapabilir. Hazır veya ev yapımı yoğurt kullanabilirsiniz. Az veya tam yağlı yoğurt olabilir. İnanılmaz faydalı bu kuru uygularken yemek porsiyonlarınızı da yarıya indirmek ve gunde minimum 10 bardak su icmek gibi adımlara da dikkat etmenizi oneririm.
Tarif Linki : http://www.diyetebasliyorum.com/yogurt-kuru-tarifi-2948