Beşiktaş, Şenol Guneş'in ikinci doneminin ilk macında sahasında Umraniyespor'u ağırladı. Ligin 12. haftasında Vodafone Park'ta oynanan musabakayı siyah-beyazlılar 5-2'lik skorla kazandı. Beşiktaş Teknik Direktoru Şenol Guneş, Super Lig'in 12. haftasında 5-2 kazandıkları Umraniyespor mucadelesi sonrası acıklamalarda bulundu. "Kazanmamız gereken bir mactı" diyerek sozlerine başlayan Beşiktaş Teknik Direktoru Şenol Guneş, "Rakibe gore her bakımdan daha gucluyuz. 1'e 1, 11''e 11'de ustun olmamız gerekiyordu. Bolum bolum yaptık ama bazı bolumlerde eksiklerimiz cok fazlaydı. Hem birebirde hem oyunu rakibe bıraktık. Rakip oynadı. İkinci yarı daha iyiydik." dedi. Skorun guzel ama oyunda eksikleri olduğunu kaydeden Guneş, "Zaten kazanmamız gerekiyordu. Ama taraftarların mac başındaki desteğine teşekkur ediyorum. Oyuncuların desteğine teşekkur ediyorum. Oyun temposu arttıkca onlar da coşuyor. Oyun kaybedilince suskunluğun farkındayım. 30. dakikada oyuncu değiştirmem gerekiyordu. Bekledim. Bazı oyuncuları gormek istedim. Bazı oyuncuların sakatlıkları vardı. İyi oynayan var, eksik oynayan var. Kazanmamız gereken bir macı kazandık. O yuzden mutluyuz. Bu tip takımları yenmemiz gerekiyor. Umraniye de iyi oynuyor. Onde baskıyla en iyi oynayan takımlardan bir tanesi. Bizim de savunmada zaaflarımız var. Oyun sistemini duzeltmemiyiz. O yuzden bu donemi iyi gecmemiz lazım. Once Galatasaray sonra kupa macı var. Mevcut oyuncuları değiştirmeyiz, geliştiremezsek değiştiririz. Her takım iddialı. Bugun guzel bir ambiyans vardı. Beklediğimden daha iyi oynayan oyuncular vardı." ifadelerini kullandı.