Edirne'de yaşayan 6 cocuk babası Eniz D. (57), bir sure ilişki yaşayıp ayrıldığı Cansu A.'yı (32) takibe aldı. Mithatpaşa Mahallesi'nde bulunan Polis Parkı'nda yanında 10 yaşında oğlu bulunan Cansu A.'nın karşısına cıkan Eniz D., kadınla tartışmaya başladı. Bu sırada kadını yere yatıran Eniz D., yanındaki bıcakla boğazından bıcakladı. Cansu A.'nın cığlık seslerini duyanlar, olay yerine koşarak Eniz D.'ye mudahale ederek etkisiz hale getirdi. İhbar uzerine bolgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, Eniz D.'yi gozaltına alırken, yaralanan Cansu A., ambulansla Trakya Universitesi Tıp Fakultesi Hastanesi'ne sevk edildi. Cansu A.'nın oğlunu ise polis ekipleri ve vatandaşlar sakinleştirdi. Cansu A.'ya ilk mudahalesini yapan vatandaşlardan Olcay Bakkalcı, "Tam evimden cıkmak uzereydim, bir cığlık duydum. Olay yerine zaten 20 metre uzaklıkta oturuyorum. Baktım bir adamla genc bir bayan arasında arbede yaşanıyor. O sırada hemen gelip mudahale ettik. Kızın ensesinde cok derin bir bıcak izi vardı. Cok şiddetli kanaması vardı. Eşimle beraberdik. Kadının yanında cocuğu da vardı. Eşim de cocuğunu alıp bolgeden uzaklaştırdı. Ben de elime ne bulduysam onlarla tampon yapmaya calıştım. Cok buyuk bir şans diyebilirim, burası emniyet mudurunun evinin hemen karşısında. Evin koruması olan polis arkadaşımız hemen olay yerine geldi ve telsizle anons edince tum ekipler buraya geldi." diye konuştu. Eniz D.'nin, bir sure once bir televizyon programına cıkarak kendisini terk ettiğini belirttiği Cansu A.'yı ve ondan olduğunu iddia ettiği cocuğunu aradığı oğrenildi. Programda 10 gun once yuzleştirilen ikili, burada gergin anlar yaşadı. Cansu A., Eniz D.'nin elinde kendisiyle ilgili cinsel icerikli goruntuler olduğu ve tehdit ettiğini iddia etti. Programda ikili arasında Cansu A.'nın 5 ay once dunyaya getirdiği bebeğin kimden olduğu tartışması da cıktı. Eniz D. cocuğun kendisinden olduğunu iddia edip, "Hamile olduğundan ben şuphelendim, doktora goturdum, kendisinin hamile olduğu ortaya cıktı. Cocuğu aldırmak icin ozel hastaneden randevu aldım ama kendisi tek bobrekli olduğu ve masada kalacağından korktuğum icin cocuğu aldırmadık. Ben doğum gunu hastaneye bile gittim, baba olacağımı duşunerek." diye konuştu. DHA'nın haberine gore; Cansu A.'nın ise programda bebeğin Eniz D.'den olmadığını belirterek, "Ben bu surecte 'Kafanda bir şuphe olmasın, bu cocuk senden değil.' dedim. Cocuğu aldırmayı planladık ama olmadı. Benim cıplak goruntulerimi kullanarak şantaj yaptı. Yeri geldi beni dovdu." diye konuştu.