Super Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş'ta yeni bir donem başladı. Beşiktaş,
"Yeni zaferler icin, yine, yeni, yeniden evine hoş geldin Şenol Guneş" acıklamasını yaparak deneyimli teknik adamı duyurdu. Beşiktaş'ın yeni teknik direktoru Şenol Guneş ve Sportif Direktoru Ceyhun Kazancı, basın toplantısında acıklamalarda bulundu. Şenol Guneş,
"Ceyhun Kazancı burada calışıyordu. Onunla devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
"Ceyhun Bey, Şenol Guneş ile calışmam dediniz mi?" şeklinde gelen soruya Ceyhun Kazancı,
"Bu masada Şenol Guneş ile birlikte oturuyoruz. Bu da bir cevaptır. Ben boyle bir cumleyi kullanmadım. Bu bir tehdit cumlesi ve bana ait değil. Başkanımız ile bir yol arkadaşlığımız var. Benim boyle bir cumle kullanmam soz konusu olamaz. Hocam ile inşallah şampiyonluklara ulaşacağız." cevabını verdi.

Beşiktaş'ın deneyimli hocası,
"Ceyhun Bey kulupte calışıyor. Başkanın da sevdiği saydığı bir isim. CV guzel, yoneticilik tarzı iyi. "Burada az konuş, cok calış." dedim. Yorulmasın. Ama susunca insanlar başka şeyler konuşuyor. Bazen susayım ve anlatayım diyorsun. Farklı anlaşılıyor. Sen yine de anlat, anlamasa da anlat. Ceyhun Bey yapacağım her şeyde bana yardımcı olacak. Ceyhun Bey'in heyecanı ve coşkusu var. Kendisi icin de iyi olacak. Bu işi ne kadar iyi yaparsan yap yenisin. Ben de yeniyim." acıklamasını yaptı.