Adana'nın Seyhan ilcesinde 26 Ekim gunu dehşet bir olay yaşandı. Mithatpaşa Mahallesi'ndeki mustakil bir evde yaşanan olayda, Onurcan Y.(23) annesi Esin D.'den (43) para istedi. Annenin,
"param yok" demesiyle hararetli bir tartışma başladı. Bunun uzerine Onurcan Y., iddiaya gore, annesini darbedip, bıcakla rehin aldı. Bu sırada Esin D. ’nin uvey kardeşi Aziz Guzel, tesadufen konuşmak icin telefonla Onurcan Y. ’yi aradı. Aziz Guzel, telefonda ablasının,
“Onurcan beni oldurecek. Kurtarın beni” cığlıklarını duyunca, adrese gitti.

Eve giren Guzel, bıcakla uzerine koşan yeğenini tabancayla goğsunden vurdu. Onurcan Y. kanlar icinde yere yığılırken, Guzel ise sokakta kacarken yakalandı. Silah sesini duyan mahallelinin ihbarı uzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk mudahalesi yapılan Onurcan Y., ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ’ne kaldırıldı. Olayla ilgili calışma başlatan Cinayet Buro Amirliği ekipleri Aziz Guzel ’i, ara sokakta kacarken yakaladı. Emniyete goturulen Guzel, ifadesinde,
“Ablama surekli işkence yapıyordu. Telefonla aradığımda ablamın ağladığını ve yardım istediğini duydum. Dayanamadım ve eve gittim. İceri girdiğimde Onurcan bıcakla uzerime koştu. Ben de ateş ettim” dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Aziz Guzel, cıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hastanedeki tedavisi devam eden yeğeni Onurcan Y. ’nin hayati tehlikesinin surduğu bildirildi.