Valerien Ismael ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta Şenol Guneş geri dondu.
Siyah-beyazlılarda tecrubeli teknik adamın yardımcılarının kim olacağı ise merak edilmeye başlandı.
Beşiktaş'ta gorev alacağı iddia edilen Tamer Tuna ve İbrahim Toraman, konuyla ilgili acıklamalarda bulundu.
Beşiktaş yonetimi, 2-1'lik Atakaş Hatayspor yenilgisinin ardından teknik direktor Valerien Ismael ile yollarını ayırdı.
Siyah-beyazlılar'ın yıllık ucreti 1.2 milyon Euro olan Ismael'e 450 bin Euro tazminat odeyeceği ifade edildi.
Beşiktaş, Valerien Ismael'in sozleşmesinin karşılıklı anlaşmaya varılarak feshedildiğini KAP'a bildirdi.
Beşiktaş'ın başında 18 maca cıkan Valerien Ismael, 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.
Bu sezon son 6 lig sınavında sadece 1 galibiyet alabilen Fransız teknik adam, 1.72 puan ortalaması tutturdu.
Beşiktaş'ta Valerien Ismael sonrası yeni teknik direktor, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında takımı şampiyonluğa taşıyan Şenol Guneş oldu.
Tecrubeli teknik adamla her konuda anlaşma sağlanırken artık sadece resmi acıklama bekleniyor.
YARDIMCILARI KİM OLACAK?
Şenol Guneş'in Pazar gunu oynanacak olan Umraniyespor macında takımın başında olması bekleniyor.
İkinci kez Beşiktaş'ın başına gecen Şenol Guneş'in yardımcılıklarını kimin yapacağı da merak konusu oldu.
Guneş'in yardımcılığı icin isimleri gecen Tamer Tuna ve İbrahim Toraman, Sabah.com.tr'ye konuştu.
TAMER TUNA: ANTRENOR OLMAYI DUŞUNMUYORUM
Kartal'da Şenol Guneş ile 2 kez şampiyonluk yaşayan Tamer Tuna şu ifadeleri kullandı: Beşiktaş'ta Şenol Guneş'le başarılı gunlerimiz oldu. Hoca ile diyaloğumuz hala iyi bir şekilde devam ediyor. Ancak ben antrenor olmayı duşunmuyorum.
Futbol hayatıma teknik direktor ya da farklı bir rolde devam etmeyi hedefliyorum.
İBRAHİM TORAMAN: BEŞİKTAŞ BENİM EVİM, CALIŞMAYI COK İSTERİM
Beşiktaş formasıyla 1 Lig, 4 Turkiye Kupası ve 1 Super Kupa kazanan İbrahim Toraman şoyle konuştu: Ne Beşiktaş yonetimi ne de Şenol Guneş cephesinden herhangi bir telefon almadım. Ancak teklif alırsam seve seve calışmak isterim. Beşiktaş benim evim. Futbolculuk doneminde buyuk başarılar yaşadığım kulube teknik ekipte yer alarak da hizmet etmeyi isterim.
BEŞİKTAŞ HABERİ: Şenol Guneş'ın ekibinde olacaklar mı? Tamer Tuna ve İbrahim Toraman konuştu!
Spor Haberleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- BEŞİKTAŞ HABERİ: Şenol Guneş'ın ekibinde olacaklar mı? Tamer Tuna ve İbrahim Toraman konuştu!