TV100'de Erdoğan Aktaş'ın sunduğu Eşit Ağırlık programında gectiğimiz gece yine memleket sorunları ele alındı. Programa ise Ceza hukukcusu Prof. Dr. Ersan Şen ve Sozcu yazarı Aytunc Erkin'in ekonomi tartışması damga vurdu. İkili CHP'nin ekonomi politikaları ve iktidarın politikadaki yeni adımları uzerinden hararetli bir şekilde dakikalarca tartıştı. Aytunc Erkin,
“Birkac aylık surecte AK Parti ’nin sosyal konut hamlesiyle yaptığı atılım ve insanlara dokunma politikası muhalefette bir gerileme iktidarda ise kıpırdanma yarattı. Bunu yaşıyoruz zaten” dedi. Erkin'in sozlerine kızan Şen,
“Sen inadına Kemal Kılıcdaroğlu ’na tapınıyorsun. Kılıcdaroğlu ’nun nesi var da sen bana Kılıcdaroğlu ’nun ekonomi politikalarını savunuyorsun” diye konuştu. Ersan Şen bu kez Aytunc Erkin'le kapıştı
Araya giren Erkin,
“Ben cocuğunu devlet okulunda okutan bir emekciyim. Ben ekonomiyi sizin kadar iyi biliyorum. 80 ’den bu yana bu ulkede sıkı para politikası uygulandı” dedi. Ersan Şen ise, Erkin konuşma yaptığı esnada
“Senin soylediklerin beni isyan ettiriyor. Milattan once kalmış politikaları anlatıyor bana. Paran olsaydı cocuğunu ozel okula gonderirdir az kazanıyorsun.” dedi.