Not: Dunyanın yarısı oğrenebiliyorsa ben de oğrenebilecek kadar kapasiteye sahibimdir diye duşunuyorum acıkcası
Tıpta İngilizce hazırlık icin oneri
Lise Ders Notları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- Lise Ders Notları
- Tıpta İngilizce hazırlık icin oneri
-
26-10-2022, 13:13:41Bu sene YKS'ye girdim ve tercihlerimi yaptım. Ve kuvvetle muhtemel 2 vakıf universitesinden biri gelecek (ucretli olarak İngilizce tıp fakultesi gelecek) (gelmesini beklediğim 2 universite de İngilizce tıpı ilk defa alıyor.). Liseye başlamadan once yapılan kur sınavında A2 seviyesi olarak başladım ve pek de alakadar olmayaraktan lise 2. sınıfı bitirdiğimde B1 kuruna yukseldim. Ama lisenin son 2 yılında hem pandemi, Online eğitim, YKS hazırlıkları derken ingilizceyle acıkcası hic mi hic alakadar olmadım. (buyuk ihtimalle tekrar A2 olmuşumdur.) Ve ben ayrıca ingilizceye karşı da her zaman biraz on yargılı yaklaştım... Ve hazırlık okumam gerekeceği acık. Ben universitelerle goruştuğumde tıp hazırlığının biraz daha kolay olduğunu cunku zaten tum tıp terminolojisinin latince ve ingilizceden oluştuğunu soylediler. Velhasılıkelam ben bu hazırlık yılında kalmadan
ingilizceyi oğrenebilir miyim? Ya da kullanmam gereken taktikler, kitaplar, kaynaklar, uygulamalar vs. nelerdir? Kalmak gibi bir durum olmamalı cunku acıkcası bir sene daha hazırlığı karşılayacak kadar zengin değilim. Onerileriniz bekliyorum...
Not: Dunyanın yarısı oğrenebiliyorsa ben de oğrenebilecek kadar kapasiteye sahibimdir diye duşunuyorum acıkcası