World Wide Institute Hakkında Fikirleriniz
Lise Ders Notları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- Lise Ders Notları
- World Wide Institute Hakkında Fikirleriniz
-
26-10-2022, 10:49:46Arkadaşlar merhaba. Gecen gun Mecidiyekoy'de yururken bir bayan broşur dağıttı. Ben de dil oğrenmeyi seven bir insanım ve zaten aklımda bir dil kursuna gitmek vardı. Her neyse aldım broşurunu ve numaramı istediler. Ben de verdim. 2-3 gun sonra beni arayıp cağırdılar. Bana ceşitli kampanyalardan bahsettiler. Bana %60 indirimde olduklarını soylediler ve ilk 100 kişi icin bunu yaptıklarını soylediler. Ben de biraz araştırdım burayı ve Şikayet Var adlı siteden şikayetlerini okudum. Biraz soğudum acıkcası. Asıl şuphelendiğim, 1 yıllık eğitimden sonra 15 gun Amerika'ya yolluyorlarmış. Eğitim, konaklama yeri, havaalanı karşılaması, belgeler ve evraklar gibi şeyleri kendileri karşılıyorlarmış. Biz sadece ucak bileti ve yemeği karşılıyormuşuz. Fiyatı ise 18.000 liradan 3.100 liraya indirdiklerini soylediler. Arkadaşlarıma ve yakın cevreme sorduğumda ise bana gitmememi ve gitsem bile kalacak yerin harabe gibi olacağını soylediler. Sizin bu firma ile ilgili bir bilginiz var mı ?