Karanlık geleceği aydınlatacağımız, genc forumcu kardeşlerim. Boyle anlamlı bir Rap'ı tekrardan trendlere cıkarmanın vakti gelmedi mi? Ulkemizde kadına şiddet, hayvana şiddet, cocuk tacizi her gecen gun artmakta. Eğitim, adalet resmen ulkemizde yok gibi bir şey oldu artık. Bunlara kısa bir sure once harika bir sanatla, yani muzikle olan direnişi tekrarlamanın zamanı gelmedi mi? Arkadaşlar sozlerde de soylendiği gibi, biz sustukca sıra bize gelecek. Forumda ki bayan kardeşlerimiz, bir dahaki gununuzun garantisi şu anki ulke durumumuzda kesin mi? Susarak dua ederek bekleyecek misiniz? Trendlerden duşurmeyerek, daha cok dikkat cekmek icin neyi bekliyoruz? Siz bu Rap'ı dinlerken tuyleriniz diken diken oluyorsa, sadece bir etkilenme yaşıyorsanız, kadınlar şiddete uğrarken nasıl acı verici bir etkilenme yaşıyor siz duşunun artık... Şiddet, taciz gibi etmenler maalesef ki kadınlarımızın tum hayatını etkiliyor. Hayvanlara tacizin, şiddetin artık bitmesi gerekmiyor mu dostlar? Hayvanları seven, onlara her gun bir kap su, bir kap yemek veren vicdanlı yurdum insanın hayvanları oldurerek onun kalbine mızrak saplamanın bitme zamanı gelmedi mi? Arkadaşlar forumda sadece bilgisayar toplamıyoruz, mouse onermiyoruz, oyun onermiyoruz, ekran kartı, monitor, onermiyoruz. Bunlara nazaran gercekten cok dikkat ceken ve onemsenmesi gereken bir konu actığımı duşunuyorum. Sizleri anlamının cok buyuk olduğu rap ile baş başa bırakıyorum...