Merhabalar.
11 Ocak gunu, D-Smart firması annemi arıyor. Annemi aradıklarında, kendilerini Vodafone muşteri hizmetleri olarak tanıtıyor.
(Biz 1 ay once VDSL internet bağlattık Vodafone'dan. Aylık 79, 90+ modem ucreti.)
D-Smart'ın bize soylediği: 50 TL internet ucretiniz, 39,90 TL D-Smart toplamda 89,90 TL bir tutarınız olacaktır. Eğer ki D-Smart'ı kullanmazsanız, her ay 115 TL ceza odersiniz. 11 Ocak akşamı, 18:30'da D-Smart kurulumu yapıldı.
Kurulum yapıldıktan sonra, Vodafone muşteri hizmetlerini aradık. Bize, D-Smart ile bir bağlantımızın olmadığını soylediler. Bu olay uzerine icimize bir şuphe duştu. Hemen ardından D-Smart muşteri hizmetlerini arayarak, aboneliğimin iptalini istedim. Defalarca arayıp, aboneliğimi iptal edilip, edilmediğini sordum; her seferinde farklı bir bilgiyle karşılaştım. En son aradığımda abone iptalini neden yapılmadığını sordum; ne yapmaya calışıyorsunuz dediğimde birkac gun icerisinde SMS ya da aranıp bilgilendirileceksiniz dediler. Buna rağmen sanki hic aramamışım gibi davranmaktalar. Yarın, obur gun başımı ağrıtacak şeylerin olmaması icin ne yapmalıyım, nereye başvurmalıyım?
Cozuldu D-Smart, kendini Vodafone olarak tanıtarak abonelik işlemi yaptırdı
Hukuk0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Cozuldu D-Smart, kendini Vodafone olarak tanıtarak abonelik işlemi yaptırdı