İncehesap'a urunu değişim icin yarın yollamayı duşunuyorum, ustunde bir kağıt ile Yurtici Kargo'ya vereceğim. sizce bu yazı nasıl olmuş, detaylı istemişler.
Aldığım ekran kartını taktım ilk başta goruntu verdi ardından gitti ve bir daha goruntu alamadım ASUS yazısından sonra ekran kararıyordu ben de format attım ekran geldi ve 5dk sonra tekrar gitti ayrıca ekran gittikten sonra bir daha goruntu alınmıyordu ya format atmak lazımdı ya da guvenli modda acmak lazımdı tekrar format attım ekran kartı driver i kurarken ekran gitti yani ben bu bilgisayarı normal Windows acıkken kullanamıyorum arkadan Windows'dan ses geliyor takma cıkarma sesi gibi sonra bildirim sesi geliyor ama ekran gelmiyor no signal yazıyor sadece guvenli modda duzgun acılıyor o da bir işe yaramıyor zaten 4-5 tane bilgisayarcı gezdim hepsi ekran kartımı iade etmemi / değişim yapmamı onerdi sorun %99 ekran kartında hic bekleme iade et onu dediler yarın Yurtici Kargo eve kurye hizmeti ile urunu size yollayacağım urunun iadesini istemiyorum şu an stok yok bu fiyata ekran kartı alamam aynısı ile değişim veya bana bildirmek şartı ile dengiyle değişimini istiyorum (1650 Super gibi) gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.
Genişletmek icin tıkla...
Forumdaki arkadaşlar noktalama işaretleri ve cumle yazmayı benden cok daha iyi yapıyorlar, o yuzden buraya yazayım dedim. Yanlışları duzeltebilir misiniz?
İncehesap iade talebi nasıl olmuş?
Hukuk0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- İncehesap iade talebi nasıl olmuş?