Sureci takip eden 4 iş gunu sonucunda aşağıdaki sureci yaşadım:
06.11.2020 => iade onaylandı
10.11.2020 => destek talebi acıldı 10 iş gunu sure istendi
24.11.2020 => destek talebi acıldı 7 iş gunu sure istendi
1.12.2020 => 10 iş gunu sure istediler.
Elimde sayısız adet muşteri temsilcileri ile yapmış olduğum goruşme kayıtları mevcut. Hepsini tek tek atmaya kalksam ne forumun sunucusu dayanır, ne o mesajlarla tekrar tekrar goz goze gelmeyi sinir sistemim kaldırır, ne de okumaya mecaliniz olur. İki konuşmanın peşine 3. konuşmayı okuma ihtiyacı bile duymuyorsunuz yani o derece sinir bozucu kopyala yapıştır cevaplar veriyorlar. Sayelerinde Black Friday indirimlerini kacırmam da cabası.
Tipik kurdukları sıralı cumleler
-"Mağduriyetinizi/sizi anlıyorum iade işleminiz gercekleşecektir. Lutfen xx.xx.xxxx tarihine kadar bekleyin. Gercekleşmezse tekrar talep oluşturun"
-"Ben yetkili değilim. İadenizin ertelenmesi hususunda sizlere detaylı bilgi veremiyorum. Lutfen soylenen tarihe kadar bekleyin."
-"Sizleri mağdur etmeyeceğiz hic şupheniz olmasın" vs vs tarzı cumleler.
Bu noktada sorunun kesinlikle mağazada olmadığını biliyorum. Adamlar bana gonderdikleri urun Malezya SN'li urun cıkmasına rağmen sorun yapmadan duzgunce iadeyi direkt onayladılar (Turkiyedeki servislerde garantisi gecmiyormuş. Malezya urunu nasıl bana denk geldi orası da ayrı muamma bu konularda fazla şanslı değilim acıkcası) Zaten gorselde de gorulduğu uzere param şuan n11'de. Mağaza iadeyi n11'e 1 ay once yaptı. N11 paramı gasp ediyor.
Soru şu:
1- Ben bu adamlardan paramı "hemen" nasıl geri alabilirim? (yeni urun alma gereksinimim var.)
2- Bu tarz bir olayla muşterilerini benim gibi surekli mağdur etmelerine muşteriyi gormezden gelmelerine / onemsememelerine / geciktirmelerine bir nebze ders niteliğinde bir ceza almalarını istiyorum. Bu madde icin ozel şikayetimi nereye sunmalıyım?
3- Tazminat talep hakkım var mıdır?