Merhaba arkadaşlar, GittiGidiyor uzerinden ASUS Gaming laptop almıştım. Cihazda fandan gelen surekli surtunme ve cızırtı sesleri ve gurultulu calısması nedeniyle servise talep oluşturdum ve cihaz değişimi talep ettim. Cihazı yollamadan once 5 ay icerisindeydi. Servis doa kapsamı icin benim hizmet numaramı sildi ve tekrar bekleyip kayıt acmamı istedi ve eve gelen kargocuyu geri cevirmemi talep etti. Daha sonra bilerek 6 aylık sureyi gecirttirdiler. Cihazımın kusurlu olduğu ama 6 ayı 2 gun gectiği icin değişim olmayacağını ve fan değişimi oldugunu soylediler. Eve gelen bilgisayarımı tekrar kontrol ettiğimde sorunlarımın cozulmediği ve sorunlarımın hala devam ettiğini gordum. Tuketici hakem heyetine başvuru yaptım fakat hala savunması istendi kısmında. 14 Mart'ta 2 ay olacak. Başvuruma servis raporunuda eklettirdim.
Bugun telefondan mobil tuketici uygulamasına girdiğimde 1/1/2021 tarihinde yururluğe giren bilirkişi ucret tarifesi yazısını gordum. Ucret odeyecek miyim işlemler tamamlandıgında?
Tuketici hakları başvurusunda ucret odeniyor mu?
Hukuk0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Tuketici hakları başvurusunda ucret odeniyor mu?