Kullanıcı hatası geliştirmesi
Hukuk0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Kullanıcı hatası geliştirmesi
-
26-10-2022, 01:42:15İyi gunler arkadaşlar. Bazı teknik servisler gercekten ahlak yoksunu. Bilgisayarı masadan alıp odama geldim kapağı actım goruntu yoktu. Neyse yine bozuldu dedim cunku 6 ayda 2 kez servise gitmişti, ilk arızada anakartta yanık tespit edilmiş değişm yapılmış 2.arızada da ekran parlaklık sorunu icin ekran paneli değişmişti. Neyse yolladım bilgisayarı aradılar servisten ekran kırılmış dediler. Nasıl kırılmış dedim? Odadan odaya geldim bi' anda gitti dedim. Expertiz raporunda boyle gorunuyor dedi neyse işte ağzıma ne gelirse soyledim şikayetvar'a falan yazdım ama bir şey değişmedi. Sonuc olarak bi' bilgisayarın ic ekranının durduk yere darbe almadan kırılma ihtimali yok ve bu teknik servis beni yalan soylemekle sucladı. Herkes boyle der tarzı bir şey soyledi. İyice ofkelendim. İnsanlardan para koparmak icin basit bir şeyi cok farklı derecede kendileri bozuyor veya kırıyor. Bundan başka bir anlam cıkartamıyorum. 700 TL ekran ic panel değişimi icin ucret istediler. Aradım dedim bilgisayarı yaptırıcağım ama kırılan parcayı bana gonderin dedim, gondeririz dediler. Parcayı alıp mahkemeye gidebilir miyim acaba? Yardımcı olur musunuz? Acil olarak bilgisayar lazım olduğu icin yaptırmak zorunda kaldım. Yapıldıktan sonra bozuk parca ile beraber mahkemeye başvurabilir miyim?