Selamlar.
Ben 8 Temmuz 2019'da Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy A70 satın aldım. Telefonun kenarında soyulmalar oldu neredeyse her yerinde. Bende ocak 2020'de servise yolladım Vatan Bilgisayar aracılığı ile. Telefon cok gecmeden tum sistemler kontrol edilmiş hatta ben belirtmemiş olmama rağmen şarj girişini bile değiştirmiş ve soyulan kısmın ustunden de yeniden bir katman cekmişler yani tum sorunlar cozulmuş bir şekilde geldi.

Ancak uzerinden cektikleri katman gecen gunlerde tekrar soyulunca bende uzerinden 1 yıl gecmediği ve 2.kez tekrarlandığı icin iade/değişim talep ettim ancak dun aradılar bırakın iade ya da değişimi, ustune tamir icin ucret talep ettiler yaklaşık 300TL onaylamadım ve bana aynı şekil geri gonderdiler bugun.

Ben de bunu anlamadım aynı sorun ama bu sefer ucret talep ediyorlar ve ben değişim ya da iade talep ediyorum. Ve iade bile etseler ben o zaman 3500'e aldım şu an internette en ucuz 3800 TL'ye satılıyor yani yine zararlı ben cıkıyorum. Bu durumda ne yapmam gerekir? Bilen varsa ayrıntılı bir şekilde yazarsa cok sevinirim. Şimdi gidip telefonu alacağım Vatan'dan.