1.5 seni once almış olduğum telefon fatura bedeli 2500 TL olan ve dolar 4TL iken aldığım telefonu dokunmatik sorunundan aldığım yere goturdum. Her ne kadar değişmeleri icin ısrar etsemde servise yonlendirildim. Servis de 3 kez işlem gordu ve servis tabiri caizse hakem heyetine başvur dedi, buna istinaden başvurdum ve sonucla beraber değişim kararına satıcıya gittim satıcıda telefonun aynısının olmadığını ve para iadesi yapacağını soyledi. Lakin secim hakkı bana ait değişim, iade, ayıpsız bir misli ile değişim gibi olduğunu ona anlattım ve dolar kur farkı olduğundan o mebla ile o telefonun muadili bir cihaz alamayacağımı anlattım. Bana sert cıkışarak bana kanun oğretme git o zaman ithal ettiğim yerle konuş dedi. İthalatcı garantili bu arada cihaz. Her neyse ithalatcı firmaya gittim gorduğum manzara aşiret birisi aynen şu fotoğrafla ozetleyeyim.
Yanında bir de kasa bulunuyordu beyefendinin ve para iadesini yapacağnı, ust modelle değişik yapmayacağını uzatırsam başıma ihale alacağımı 7 sulale mi katledeceğinin goz dağını verdi. Bu durumda cok korkuyorum lutfen ne yapmam gerektiğini bilgilendirin.
@bilgisayarKurdu hocamı etiketleyin yardımcı olursa cok makbule gecer.