Manisa'da bir ortaokulda gorev yapan oğretmen O.K, ders sırasında pet şişeyle oynadığı gerekcesiyle uyardığı oğrencisi Y.C'yi sınıfta darbetti. Olay sonrası okula cağrılan oğrencinin annesi Reyhan C, darbedildiğini gorduğu cocuğunu hastaneye goturdu. Ayağında iki kırık ve vucudunda darp izleri belirlenen cocuk, tedavisinin ardından darp raporu verilerek taburcu edildi. Annenin polise yaptığı şikayet sonrası yurutulen soruşturma kapsamında oğretmen O.K, gozaltına alındı. AA'nın aktardığına gore İl Milli Eğitim Mudurluğunce başlatılan idari soruşturma kapsamında da oğretmenin acığa alındığı bildirildi. Anne Reyhan C, oğlunun derste yaramazlık yaptığının bildirilmesi uzerine okula davet edildiğini, kimsenin kendisine oğlunun darbedildiği yonunde bilgi vermediğini one surdu. Reyhan C, "45 dakika boyunca rehberlik servisinde oturduk, benim cocuğumun dayak yediğini kimse bana anlatmıyor ve ben bu esnada onlardan ozur diliyorum oğlum hata yaptı diye. Aradım, oğlum telefonumu actı ve rehberlik odasına cağırdım. İceri girdiğinde suratı kıpkırmızı, yuzu şiş, ustu başı toz icerisinde. 'Yuzun niye şiş' dedim ağlamaya başladı. Oğretmeninin sınıf icinde kendisini dovduğunu soyledi. Olayı gorup mudahale eden oğretmenler de karakola geldi, onlar da ifadelerini verdiler" diye konuştu.