Mustafa Sarıgul İyi Parti'ye gecen Eşref Fakıbaba’yı eleştirdi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Mustafa Sarıgul İyi Parti'ye gecen Eşref Fakıbaba’yı eleştirdi
-
25-10-2022, 09:37:312023 yılında yapılacak secimlere kısa bir sure kalmışken partilerde hareketlilik suruyor. Eski Tarım ve Orman Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa etti. Milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba, Meral Akşener'in daveti uzerine carşamba gunu İyi Parti'ye katılacak. Fakıbaba İyi Partiye katılmasıyla ilgili ise, "Bağımsız bir insanım. Vekillikten de istifamı gonderdim. Etik olarak da Fakıbaba ’ya yakışan bir olay. Ben ne AK Partiliyim ne de vekilim. Ozgur vatandaş olarak parti secmem hakkım vardır. Sıfırdan başlıyorum İYİ Parti ’ye geciyorum. Milletvekilliğini bırakmakla AK Parti secmenine saygısızlık yapmadım. Meral Hanım ’la iki kez goruştum ve ikna oldum." ifadelerini kullanmıştı. Serbest TV'de gundemi değerlendiren Turkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgul, Ahmet Eşref Fakıbaba'nın istifasına ilişkin goruşlerini acıkladı. Onemli olanın makam sahibiyken tavır koyabilmek olduğunu ifade eden Mustafa Sarıgul, "Fakıbaba, bu tavrı bakan iken koysaydın alnından operdim. Delikanlı olan, mert olan oyle yapardı. Urfa'da belediye başkanlığı sozu mu aldın? Acıkla." diye konuştu. Mustafa Sarıgul İyi Parti'ye gecen Eşref Fakıbaba ’yı eleştirdi