Herkese selam. ID-Cooling markasını duyan kullanıcıların acaba guvenilir bir site mi dediği gelbura.com deneyimimi paylaşmak istiyorum.
Yakın zamanda aldığım minik kasama hava soğutma bakınırken ID-Cooling SE 214 XT modeli gozume carptı. Boyutları itibari ile kasama cuk monte edebileceğim buyuklukte şık bir model. Ekstra bir fan daha ekleyip kullanmayı duşunurken urun gorsellerinde kutu icinden ekstra fan icin teller cıkmadığını fark ettim. (SE 224 XT modelinde ekstra fan teli cıkıyor.) Bunun uzerine iletişim icin firmayı aradım. Telefona ilk cıkan arkadaş urunun daha detaylı bilgisi icin başka bir birime yonlendirdi. Elemanlarla sıkılmadan 40DK sohbet ettik. Satın almadığım urun icin diğer modellerin fan tellerini SE 214 XT modeline uygun mu diye elemanlar aralarında istişare etti. Diğer modellerin fan tellerinin maalesef uygun olmadığını soylediler. Kasama gore farklı modeller bakmaya başladılar. Slim hava soğutma modellerini onerdiler. Bende daha detaylı inceleme icin araştıracağını soyleyip teşekkur ettim. Almayı duşunduğum modelin telleri ellerine gectiği zaman ulaştıracakları sozunu de vermişlerdi. Ben samimiyetlerine gercekten inandım.
Yine hava soğutma arayışı icindeyken 2 el alışveriş yaptığım kişinin kasam icin farklı bir markanın modelini onerdi.
Onerilen hava soğutma Amazon dahil bircok sitede hemen hemen aynı fiyatlara bulunuyordu. Normalde ilk secenek Amazon olurken bu sefer Gelbura'nın para kazanmasını istedim. Bu sefer WhatsApp uzerinden iletişe gecip kargo icin farklı bir gunde gondermelerini rica ettim.

Urun Carşamba gunu bu şekilde ulaştı.

Hani kargocuların canı sıkılıp bununla top oynasalar zarar gelmez. Umarım hizmetlerini bozmadan bu şekilde devam ederler. Alışverişten aşırı memnun kaldım. Bunca zaman tanındık firmalara ulaşıp bilgi almak istediğimde urun hakkında zerre bilgisi olmayan, telefona ufleyen, pufleyen, aramak sucmuş gibi azarlayan firmaların nazını boşuna cekmişim. Urun yelpazelerini genişletip daha cok kişiye ulaşacaklarına eminim. Umarım fazla sıkmamışımdır. Okuduğunuz icin teşekkurler.