Erman Toroğlu: Yine cok zor mac yorumu yapılacak bir karşılaşma. Yazan arkadaş da zorlanıyor ben de… Cunku macta bir şey yok.
İlk başta Beşiktaş saman alevi gibi, zaten golu de buluyor. Ama sonra uzerine olu toprağı serilmiş bir mac.
Beşiktaş bastırıyor gozukuyor ama gostermelik, etkili değil.
Hatayspor zayıf bir takım. Herhalde mali acıdan zor durumdalar. Cunku bu Hatay 2-3 sene evvel cok zor bir takımdı.
Volkan Demirel geldikten sonra biraz mucadele etmeye başladılar ama kapasiteleri belli. Siyah-beyazlılar oyle değil.
Belli bir kadroları var, Hatay'a baktığında cok daha etkili olmaları lazım ama maalesef goruntu oyle değil.
Kalitesiz bir mac. Seyretmek de zor, yazmak da zor.
Onemli bir şey var mı hani 'vah vah' dediğimiz, 'Bu da kacar mı?' dediğimiz veya 'Ya ne guzel' dediğimiz? Maalesef yok. Kalite sıfır.
Şunu duşunuyorum, iki hafta sonra oynanacak Beşiktaş-Galatasaray macı iki takım teknik direktoru icin de donum noktası bir mucadele olacak. Belki Okan Buruk icin bir fırsat daha olabilir.
Cunku bu yıl yeni geldi. Ama Valerien İsmael icin aynı şeyleri soyleyemeyiz.
Cunku buraya geldiği zaman yeni bir sezona başlayacak kadar sure vardı onunde.
Tahmin ediyorum, Dunya Kupası'na kadar Valerien İsmael belki devam eder ama Beşiktaş'a top oynatmıyor.
Zaten bunu Beşiktaşlı bazı futbolcular da "Bizim gibi bir takımı calıştıracak kapasitede değil" diyerek acıkca soyluyorlar teknik adamları icin.
Ben bu yazıyı yazdığımda skor 2-1 Hatay'ın lehine olmuştu ve 4 dakika daha oynayacaktı ve bu ana kadar da hakem belirli bir hata yapmadı.
O kaşarları gordukten sonra boyle hakemlere can kurban diyor insan.
Erman Toroğlu'dan Valerien Ismael eleştirisi! "Beşiktaş'a top oynatmıyor"
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Erman Toroğlu'dan Valerien Ismael eleştirisi! "Beşiktaş'a top oynatmıyor"