Evet arkadaşlar herkesin bildiği gibi Vatan Bilgisayarda Web'e Ozel yazanları sadece internetten o fiyata alabiliyoruz. Bir cok arkadaş bundan cok şikayetci ve soruları var. Ben Msi Gtx770 Twin Frozr Gaming O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidi Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar kullanıcısıyım ve bugun SLI yapmak icin Vatan Bilgisyarın sitesine girdim ve birde ne goreyim 898 TL indirme girmiş. Ama şansızlığım hep sevinince bişey oluyor. Sol ustte fotoğrafında Web'e Ozel yazıyor.
Hemen sepete ekleye tıkladım ve normal fiyatına baktım. 1295 TL cok uzuldum. İnternetten almayı duşundum lakin ailem gormeden ve dokunmadan bişey almak taraftarı değil bu yuzden internetten alışverişlere karşı. Duşundum duşundum "Ne yapmalıyım?" diye... Vatan Bilgisayar Soğutozu Mağazası'na (Ankara'daki en buyuk mağazası) gittim. Korkulcak bişey yokmuş iyi haberler aldım.
898 TL olan alet 906 TL, anladım ki arkadaşlar Web'e Ozel sadece lafta. Web'e Ozel aslında bir 5-10 TL daha ucuz oluyor ama internetten yaptığımız karı kredi kartında vadeyle bizden fazlasıyla alıyorlar(Hemde karın kat kat fazlasına). Arkadaşlar size uzun lafın kısası Web'e Ozel sadece lafta 5-10 TL farkla rahatlıkla gorup dokunarak aşırı kredi kartı vadesiz bir şekilde alabilirsiniz.
Web'e Ozel Konusuyla İlgili Bilinmeyenler
Alışveriş0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Web'e Ozel Konusuyla İlgili Bilinmeyenler