Selamlar, ortalama 1 ay once Papara Black Card'ın alınıp alınmayacağı hakkında konu acmıştım, coğu arkadaş olumlu yonde tavsiyeler verdi. Bende siparişi oluşturdum ve kargosunun en baştan beri sıkıntılı olduğunu bilmeme rağmen bazı kişilere 1 hafta ve daha kısa surede geldiğinden bana da gelir duşuncesindeydim.
Gectiğimiz ayın yani 15 Kasım'da kart basılıp kuryeye teslim edildi. Uygulamada gozuken tahmini teslimat tarihi 30 Kasım'ı gosteriyordu. Her gun girip durumuna bakıyordum, ve 26 Kasım icin "ziyaret edildi - tekrar gidilecek." notu duşulmuştu. O gun evdeydim ve kapı dahi calmamıştı. Sonra biz muşteri hizmetlerini aradık 2-3 gun sonra. Bize Acente'ye belirteceklerini, en kısa surede teslim edeceklerini soylediler. 1 hafta icinde de gelmeyince kuryeyle iletişime gectik. Yarına yetiştirmeye calışacağını soyledi ve kapattı. Ertesi gun de getirmedi, 4-5 gun sonra ise aradığımızda acmadı. Dun de aradığımızda acmadı. Artık aramayı da bıraktık.
Aynı zamanda Papara'nın aynı kargo şirketinden bu kadar şikayet olmasına rağmen hala neden değiştirmediğini de anlayamıyorum. Kuryeyi arayınca siz dağıtımdayken sizin yanınıza gelip alalım dememize rağmen nerede olduğunu fazla bilmediğini ve hep değiştiğini anlattı. Şubeleri yok, en azından şubeleri şehir merkezinde olsa bile gidip alırım. Ama yok.
Aynı sorunu yaşayıp cozebilen var mı? Şikayetvar'daki tum şikayetlere, şikayet edenlerin bilgilerine ulaşıp mağduriyetleri yuzunden ozur dilediklerini belirtiyorlar. Ne yapabilirim? En kotu 1 ay daha bekleyip eğer gelmezse Papara'yı arayıp kartı direkt iptal ettirip Lite Card'a gecerim. Lutfen farklı kart onerisi vermeyin, zaten biliyorum. Teşekkurler.
AGT Kurye Papara kartı getirmiyor
İnternet Bankacılık İşlemleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- E-Ticaret Forumu
- İnternet Bankacılık İşlemleri
- AGT Kurye Papara kartı getirmiyor