Merhabalar,
Ben Papara Black Card aldım. Kargomda AGT Kargo şubesine teslim edildi. 7 Haziran gibi kartım basıldı. AGT Kargo şubesi de 8 Haziran'da teslim almış. Heyecanla kartımın geleceği gunu beklemeye başladım. 15 Haziran gibi tarafıma bir mesaj iletildi. Kargonuzda bir problem oldu vb. verilen numarayı arayıp bilgi alabilirsiniz diye. O verilen telefon numarasını aradım. Orada gorevli bir bayanla konuştum. Ev adresimi tekrar verdim. Birkac gun beklemeniz gerekmektedir dedi. Tekrar beklemeye başladım.
Bayağıdır bekliyorum. Kartın ne geldiği var ne de gittiği. Dun kişisel numaradan tarafıma bir mesaj iletildi. Binamız sizin evinize yakın. Kartınız acil lazımsa gelip alabilirsiniz diye. Bugun AGT Kurye WhatsApp numarasına yazdım. Bota bağlamışlar. Biraz baştan savma cevap verildi. Bu kargo firmasıyla iş yaparken 2 kez duşunmenizi oneririm. Ben gelişme oldukca konuyu guncellerim.
Edit 2: 9/07/2021 12.11
Muşteri hizmetlerine ulaştım. Kuryemize uyarı gecildi, kartınız en kısa sure icerisinde gelir denildi. Bakalım kısa surede umarım gelir.
Edit 3:
10.07.2021 gun 2, hÂl gelen giden yok.
Edit 4:
11/07/2021 gun 3, gelen giden yok.
Edit 5:
12/07/2021 gun 4, gelen giden yok.
Edit 6:
13/07/2021 gun 5, gelen giden yok.
Edit 7:
14/07/2021 gun 6, kart elime ulaştı.
Papara kart AGT Kurye ile yaşadığım problem
İnternet Bankacılık İşlemleri0 Mesaj