İl Milli Eğitim Muduru Ali Tatlı, rehber oğretmenlere yonelik toplantı duzenledi. Tatlı, eğitimde lokomotif gorevi goren rehber oğretmenlere buyuk gorevler duştuğunu belirtti.
Muş İl Milli Eğitim Muduru Ali Tatlı, rehber oğretmenlere yonelik toplantı duzenledi. İl Milli Eğitim Mudurluğu konferans salonunda duzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Mudur Yardımcısı Mehmet Cuneyt Oner ve merkeze bağlı rehber oğretmenler katıldı. Merkeze bağlı 160 rehber oğretmenin katıldığı toplantıda acıklama yapan İl Milli Eğitim Muduru Ali Tatlı, okullarda oğrencilere yonelik rehberlik calışmalarının daha aktif bir şekilde rol oynamasını istedi.
Rehber oğretmenlerin okullarda lokomotif gorevi gorduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Muduru Tatlı, şunları soyledi: “Merkeze bağlı 160 tane rehber oğretmenimiz var. Bu oğretmenlerimizin ozellikle okullarda daha aktif bir rol oynamasını istiyoruz. Ozellikle rehber oğretmenlerimizin gorev yaptıkları okullarda oğrencinin daha fazla faydalanmasını ve oğrencilerin başarılı olması icin ellerinden geleni yapmalarını istiyoruz. Rehber oğretmen eğitim kurumunda adeta bir lokomotif gorevi gormektedir. Bizim temennimiz bu oğretmenlerimizin oncelikle oğrencilerin başarısını arttırmak icin en iyi şekilde hizmet vermelidirler.”
İl Milli Eğitim Muduru Ali Tatlı, merkezde 160 rehber oğretmen olmasının sevindirici olduğunu belirterek, oğretmenlere ceşitli tavsiyelerde bulundu: “Amacımız rehber oğretmenleri daha etkin kılmak ve okullarda rehberlik calışmalarını aktif hale getirmektir. 160 tane rehber oğretmenimiz merkezde gorev yapıyor. Bu oğretmenlerimizden gerek okullar gerekse cevre en faydalı bir şekilde faydalansın. Tabi oncelik oğrenci ve okullardır. İlk defa bu kadar cok oğretmenimiz oldu.”
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul, Ortaokul
- Rehber oğretmenler lokomotif gorevi goruyor.