Merhaba cok uzun şeyler yazdım lutfen fikir verin. Lise 10. sınıfa gectim ve bu pek kolay olmadı aslında kimse yaşamadan anlayamaz kısaca ozele girmeden bahsedeyim. Annemle babam ayrıldılar ve once 3 yıllık kuşum sonra sevdiğim herkesi kaybettim annem vefat edince babamın yanına geldik tabii ki bu kısa ama daha uzun olaylarda var tabii ki neyse bunun gibi kotu olay daha yaşadım. Ve en cok icine kapanık olmanın sebebi bu olay bir gun sanırım ortaokul 6-7. sınıftı beni sınıf WhatsApp grubunda dışlamışlardı dalga gecmişlerdi cok zoruna gitmişti o gunden bu gune hic normal biri olamadım. Zaten benimle kimse arkadaşlık etmiyordu sonra liseye gectim 2 defa okul değiştirdim ve yine aynı sorun birazdan sorunlara değineceğim acaba sorun bende mi? Onlarda mı? Anlamıyorum bana gore hayatın zorluklarını cocukken gormuş olmak. Şu an sınıfımda 14 kişiyiz ve 9 erkek 2 gruba bolunduler ve bende 5 kişilik gruptayım 2 kişi cok samimi hep beraber takılıyorlar 1 kişi sınıfın en cool cocuğu bende X kişiyle oturuyorum ama mesela cok garip davranıyor orneğin derste kitabımi unutuyorum kendi onune cekip bakıyor ama onunki olmayınca ben ortaya koyuyorum veya kankalar napıyorsunz diyor ve diğerlerine soruyor ve beni katmıyor. Yine gruptan bir cocuk "bende bilgisayar alınca X, Y, Z beraber GTA V gireriz dedi ama beni saymadı benim de var biliyordu zaten o cocukla bir ara tartışmıştık bana hep argo kelimeler kullanıyordu. Dedim ki sen niye hep boyle kelimeler kullanıyorsun dedim bana - o sana ozel başkalarına kullanmıyorum ki demişti. Bir gun onlardan ayrı oturdum uzuluyordum ve benim yanıma gelip " uzulmuyorsun değil mi? Şakasına oyle diyorum demişti bende - hayır. Dedim uzul diye diyordum dedi ve guldu bugun internet kafeye gideceklerdi CS oynayacaklarmis sende gel falan dediler bende sevmiyorum CS'yi korku oyunu oynarsanız gelirim dedim. Onlarda birisinde para yokmuş sende varsa ver ben sana yarın veririm dedi ve sonra 1 saat CS 1 saat korku oynarız dediler, gittik, ve 1 saat actırmıslar dediler biz seni kandırdik dediler bende sırayla butun oyunları oynadım diğer gun paramı verdi. Buraya cok şey yazdım aslında daha cok şey vardı bende kendimi dunya klasikleri kitaplarını okuyorum tenuslerde ama canım cok sıkılıyor. Kendime sultan papağanı aldım tek arkadaşım o bazen onunla dertleşiyorum, bazen annemin fotoğraflarına bakıp sesizce ağlıyorum bazen isyan ediyorum sınıftaki arkadaşlıklarına bakarak uzuluyorum. Bende mi sorun var acaba diye ama 1 kişiyle anlaşıyorum o da arada bir argo kullansa da iyi biri ama asla lisede iyi bir arkadaşım olmayacak galiba tek başıma olarak 2 yıl daha gecireceğim.