Hocamı CİMER'e şikayet ettim
Liseler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- Hocamı CİMER'e şikayet ettim
-
24-10-2022, 12:05:18Merhaba, ben edebiyat oğretmenimi CİMER'e şikayet etmek zorunda kaldım. Kendisi hep Arap halkını aşağılar ve oğrencileri de ırkcılığa teşvik ederdi. Derste sınıfımızda bulunan bir kız arkadaşımız ile sevgili aşk muhabbeti ediyordu. Sol ve sağ değerlerin onderlerinden Nazım Hikmet Ran ve Necip Fazıl Kısakurek adlı şairlere "şerefsiz" diyerek oğrencilerinin yanında argo kelime kullandı. Astral seyahat gibi bilimsel olmayan ve kendine zarar verme ihtimalin konulardan bahsetti. Genellikle derslerinde eş cinsellerden bircok defa ornek verip onları surekli desteklemektedir. Derse her girdiğinde oğrencileri ayağa kaldırarak onlara rahat ve hazır ol hareketleri yaptırarak zorla selamlatmaktadır. Edebiyat konularından bahsederken milli eğitim bakanlığını kast ederek "gerizekalılar konu sıralamasını sacma sapan yapmışlar" diyerek cocuklara hem argo kelime kullanımına teşvik etti hem de devlet otoritesini aşağıladı. Mudurumuz maalesef cok pasif biri en kesin cozumun CİMER olduğunu duşundum. Maalesef sınıfımdaki oğrencilerin babaları genellikle asker veya polis. Kimse şahitlik etmek istemez diye duşunuyorum. Oğretmen aileme iftira davası acabilir mi? Eğer acarsa bu davayı kazanma oranı yuksek mi? Cunku elimde ne yazık ki kanıt yok. Kimse şahitlik etmek istemiyor...