Bir zamanlar nasıl hamile kaldığımı yazmıştım ondan sonra da uzunca bir suredir o hamilelik kilolarını vermeyle uğraştım ve en sonunda başardım.
Boyum 155 cm. Hamile kalmadan once 56 kg idim. Doğuma tam 76 kg girdim.

Ne yazık ki sizlere cok mucizevi formuller veremeyeceğim. Tek soyleyebileceğim sadece az yiyerek, ya da sadece spor yaparak kilo verilemediği. Her iki yontemi de denedim. Kilo vermek icin hem az yemek hem de spor yapmak gerekiyor. ikisini birleştirmeden bu cok zor.
Ben kesinlikle ara oğun falan yapmadım. Aclığa dayandım. ilk zamanlar (o da bir iki hafta) zor gelse de zamanla vucut alışıp aclık hissetmiyor. Her gecen gun yediklerimi azalttım. ilk hafta 4 kofte yiyorsam ikinci hafta 3 ucuncu hafta 2 kofte yedim. her şeyde miktarları azaltın. Tabağınızda mutlaka yemek artırın. Turk kulturune ters ama bırakın sokak hayvanları yesin kalanları.
Bol bol sıvı tuketin su başta olmak uzere aklınıza bir şey yemek geldiğinde bir meyve cayı yapın ya da form cayı şekersiz.
Ve hepimizin gozunu korkutan sporu hayatınızın bir parcası yapın.
Bakın burada sporla ilgili guzel bir yazımı paylaşıyorum. Yazının sonunda da olculerimi verdiğim bir tablo var.
Nerden nereye gelmiş siz gorun.

Herkese bol şans. Bana dan soru sormak isterseniz seve seve yanıtlarım.