Selam kızlar hic zorlanmadan bir ayda bana tam 7 kilo verdiren bilmediğiniz bir yontem soylucem kesinlikle deneyin.Diyetisyenler diyetler size uymuyorsa spor salonuna gidecek paranız veya zamanınız yoksa mutlaka okuyun..

Evlenmeden once biturlu kilo alamazken evlenip cocuk sahibi olduktan sonra cok anormal kilo almaya başlamıştım.Fakat vermesi hic kolay olmadı.Eşim kafana takma diyip geciştirsede en ufak şeyde fazla kilondan dolayıdır diyerek farkında olmadan kalbimi kırıyordu bu da onun gizliden kilolu oluşumu sevmediğinin gostergesiydi.Bir kadın icin guzellik herşey demektir.Lakin duzensiz calışma saatleri birde evliliğin getirmiş olduğu eş ile yemek yeme eşinin beğendiği şeyleri pişirme konuları eklenince ben nekadar diyet,diyetisyen,spor merkezi denediysem hep husrana uğradım.Zaten bebeğimden dolayı pek fırsatımda olmuyordu.

Kilo veremedikce psikolojiniz bozuluyor ve bu işinizede yansıyor. Dolayısıyla hayattan keyif alamamaya başlıyosunuz sanki aynadaki ben değilim gibi...Eşimin abisi kaynımın hanımıyla bir teksil atelyesi var otellere felan sipariş uzerine ozel havlu bornoz yapıyor. uzun zamandır goruşemiyorduk.Bigun bize eşiyle bebek gormeye geldiklerinde eşinin en az 15 kilo verdiğini farkettim gozlerime inanamadım yağlı basenli olan kadının vucudu cok fit duruyordu.Nasıl başardığını sorduğumda kaynımın rusyadaki ozel bi spor kulubune dikip gonderdiği bi sporcu giysisinden bahsetti.Elbisenin ozelliği hammaddesi bitkisel bir kaucuk ağacın kabuğundan oluşuymuş ve hammaddeside bahreynden geliyormuş.Bu bitkinin yağ ve nem emme ozelliği varmış, kil camuru gibi.

Tek yapmanız gereken yatmadan once 5-6 dakika sıcak duş alıp bir fincan sıcak yeşil cay icmek ve ardından pijamayı giyip uyumak.Denemem icin banada getirdi denedim sonuc inanılmaz. Elbise bildiğiniz gecelik pijama gibi cok rahat yatarken hic rahatsızlık vermiyor.Yalnız sabah uyandığınızda sanki 1 litre guneş kremi surmuşsunuz gibi yağlı vucudunuz oluyor;oda eriyen yağlarınız ,mutlaka duşa girmeniz gerekiyor ve sindirim sisteminiz sabah cok iyi calışıyor elbiseyi giydiğim zaman afedersiniz tuvalete cıkmadığımı hatırlamıyorum.Duzensiz kullanmama rağmen diyet ,spor vs yapmadan 76 kilodan 69 a duştum bu gercekten super birşey kendimi kuş gibi hissediyorum.Hedefim 50 kilo olmak ve istediğim elbisyi giymek Şimdi daha cok mutluyum kesinlikle tavsiye ediyorum..Bence geleceğin urunu