75 kilodan 55 kıloya
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- 75 kilodan 55 kıloya
-
24-10-2022, 10:01:37Cok uzun bir sure sonunda merhaba arkadaşlar 75 kilodan Nasıl 55 kiloya duştum size de biraz bahsedeyim evlendiğimde 21 yaşında 55 kilo biriydım dunyanın yemegını yer ve hic kilo almayan biri olarak evlılıkten sonra hızlı kılo almaya başlamam benım baya bir psıkolojımı bozmuştu eşim arkadaşlarım ailem sureklı alay konusu olmuştu benım bu hızlı kılo artışım once tartıda 63 gordum sonra durduramadım tartıyı 75 kiloya cıktım aynaya baktığım Zaman bambaşka bıri oluvermıştım işte o gun karar verdım azim Ettım ve tam 4 ay da 20 kilo vermeyi başardım sinirlendikce yemeğe verıyordum kendımı zayıflamam ve sağlıklı yaşamam konusunda ikna Ettım yemeklerımde hıc tuz kullanmamaya başladım ve ısrarla ekmek hamur işinı kestım tuzu bastırabılmek icin aklıma ilk gelen pul bıber olmuştu ısrarla kendımı ona alıştırdım tuz ve unlu olan herşeyden uzak durdum iş cıkolataya kadar geldı stıcks cıkolatalardan gunde bır tane yedim sırf cıkolata krızlerını bastırmak icin gunde 1 saat yuruyuş yaptım bol bol su ictim zorla bıle olsa kendımı şartlandırdım be ozellıkle kolayı su nıyetıne icen ben asıtlı gıdalardan uzak durdum onun yerıne ayran ictim umarım soylediklerim bir kac kişinin işine yarar