Cumleten selamlar. 12.sınıfa geciyorum. 3 senem bomboş gecti, tamamen sıfırım. Dokuzdayken bir boş vermişlik vardı. CS oynuyordum okula da yatmaya gidiyordum. Dersi oylesine salmıştım ki sınavlarda kopya cekmekle bile uğraşmıyordum sallayıp veriyordum. Nasıl sınıfta kalmadım bende bilmiyorum. Onuncu sınıfta okul değiştim deprem tatili oldu, korona başladı donemi bitirdiler ondan da bir şey anlamadım. On birinci sınıfta tamamen uzaktan eğitimdi, derslere katılmadım calışmadım. Birinci donem sınavı olduk kopya cekmeye izin veren hocalar oluyordu ben uğraşmıyordum sallayıp ilk verip cıkıyordum. Matematik dışındaki dersler test olmuştu. Matematiği de boş vermiştim 5 olarak girmiş. Ortalamayla on biride geciyormuşum. İkinci donem icinde sınavlara katılmayacağıma dair googleform doldurdum. Birkac gundur tak etti bende 9ve10 konu kitapları aldım cok gec olsa da başladım ders calışmaya. Uste de anlattığım gibi lise hayatım boş ve bir şey anlamadan gecti. İkinci donem icin sınavlara katılıp boş versem, sınıf tekrarına kalsam. En azından on biri okulda oğrenirim. 9 ve 10'un konularına da şimdiden başladığımı varsayın yetiştirebileceğimi duşundum. Zaten 3 yılım boş gecmiş 1 yıl daha gecsin diyorum. Eğer abilerim yazdıklarımı okuduysa bir şeyler yazarlarsa mutlu olurum. Fikirleriniz benim icin onemli.