Merhaba bugun boyle bir konu acarak sizlerle dertleşmek istedim.
3 sene once 52 kiloydum . Ve o kiloda cok mutluydum . Once 55 kilo oldum o 3 kilo beni cok rahatsız etmedi verebilirim diye duşundum sonra 58 ve sonra 62 yi gordum . İfadem,guluşum herşey değişmişti sanki kendimi zaman zaman sevmiyordum . Kilo vermek icin spor yaptım 3 ayda ancak 2 kilo verebildim buda cok can sıkıcı oldu

artık oyle hızlı kilo vermek yoktu . Etraftaki insanların surekli ay seni tanıyamadım, ne kadar kilo almışsın , evlendikten sonra canım hamilemesin . Ne kadar acımasızca geliyordu ki hala oyle . İnsanlara bakışım herşeyim değişti. Soğudum. Kilo yuzunden kac kez kalbim kırıldı. Kalbimi kıranlarında diliyorum aynı sureci yaşamalarını

Bu arada 6 ay once doktora gittim insulin direncim olduğunu soyledi vucudumda cok fazla odem var parmaklarımdan hemen anlaşılıyor zaten. Birde vucudumda bir şişkinlik oluyor ertesi gun olmuyor. Gunu gununu tutmuyor. Şimdi spora da gidiyorum ama ne bilim aynaya bakınca kendimi gormek istiyorum . Eşim o kadar destek ki boyle cok guzelsin neden takılıyorsun dese de ben kendimi goremiyorum sorun bu . İcimi dokmek istedim belkide burada sizlerle paylaşmak istedim .
Kimler yaşadı bu surecleri . Şimdiden teşekkur ederim