Arkadaşlar merhaba,
Malum evdeyiz gunlerdir,hareket alanımız kısıtlı.Ramazan geldi,oruc da tutuyorum,gunde 8k yuruyorum yurume bandında,fakat kilo veremiyorum.Yediklerime dikkat ediyorum yani sağlıklı şeyler yiyip fazla kacırmamaya calışıyorum.
Ornek menu :
iftar : Bol salata, tavuk ızgara , bir dilim cavdar ekmeği (her zaman değil ), 2 lt su , biraz peynir , gun kurusu kayısı ve birkac ceviz.
Sahur : 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim cavdar ekmek,peynir ve birkac adet zeytin.
Arada : Bazen meyve , 2 adet soda ve turk kahvesi.
+probiyotik kapsul aldım onerilen bir markanın.Onu kullanıyorum 1 haftadır.Sahur yada iftardan once bi kere.
Şimdi şoyle,zamanında antidepresan kullandığım ıcın 6 kilo civarında aldım,ilacı bırakalı 1 ay oldu yada olacak.6 kilo neymiş demeyin kısa boylu olduğum icin direkt goruntume yansıyor fark baya oluyor.Şimdi ise 6-8 kg civarında vermem gerek ama yukarda yazdıklarımı yapmama rağmen tık yok.Yani odem falan gitse bi kac kilo yine iyi ama 1 aydır gram oynamadı.
Oruc da var tabi işin icinde ama ben istiyorum ki ,denenmiş bir tablet , kur yada uyguladığınız bir takviye olsun kullanayım ve iştahım kesilsin.Sizler nele yapıyorsunuz ? onereceğiniz neler var ?
Oruc, Karantina vs Zayıflama
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Oruc, Karantina vs Zayıflama