Fen lisesi vs Anadolu lisesi
Liseler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- Fen lisesi vs Anadolu lisesi
-
24-10-2022, 09:22:54Ben Kırıkkale'de yaşıyorum ve ilde 2 fen lisesi ve nitelikli olduğunu duşunduğum bir Anadolu lisesi var hatta oyle bir nitelikli ki bazı insanların soylediğine gore birkac yıl once bir fen lisesinden neredeyse daha iyiymiş. Bu sene LGS akımındayım ve 2 ay kaldı, bu surece kadar sınavlara girerken bile pek bir calışmam olmadı ve hep yuksek aldım, hatta cozduğumuz denemelerde puanım genelde 380-400 arasıydı. 2 ay kaldı ve ben yeni yeni calışmaya başlıyorum yoğun bir şekilde bir program ile başladım ve şimdiden sıkıldım. Gitmek istediğim bu 3 lisenin puanları ise 435,417 ve 392 şeklinde. Bazen kendime acaba calışmayı bıraksam mı diye soruyorum hem de calışmayı sevmeme rağmen. Derslerle aram gercekten iyi ama test cozmeye gelince başka oluyor. Sizlere sorayım dedim ne yapmalıyım? Ufak bir calışma ile 390 puanı tutturabilir miyim? Bu sene konular genelde hep mantık uzerine kurulmuş bana kolay geliyor. Ek olarak yazılım okuyacağım ve rahat bir okul ortamı istiyorum sizce fen lisesi icin yoğun bir calışma mı yapayım yoksa kendimi gevşetip 392 puanlık lise icin mi cabalayayım? Şimdiden tavsiyeleriniz icin teşekkurler, iyi gunler.