Bu arada şunuda belirteyim bende kansızlık,eklem romatizması,guatır,troit bezlerinin az calışması,sinizut,4 bel fıtığı ve kireclenme var . Aynı zamanda akciğerlerimdede bir sorun varmış ama detaylı inceletip ilgilenmediğim icin bilmiyorum . Bu arada uzun zamandırda kabızlık ve şişkinlik problemi yaşıyorum . Ozel gunlerimde aşırı ağrı cekiyorum ve yataktan kalkamıyorum bu 56 aydır boyle . Yarında hastalancam korkuyorum şahsen cunku ağrıdan kıvranmaktan ve yatağa bağlı kalmaktan hic hoşlanmıyorum . Zaten kim sever ki ? Boyle herşeyi acık sacık herşeyi yazdığım icin ne olur beni affedin . Belki acıklayıcı olur isem daha iyi yardımcı olabilirsiniz diye duşundum . Boyle ayrıntılı yazanlara gorduğum kadarı ile onyargılı yaklaşılıyor . Ama ben gerekcemi yeterince acıklayabilmişimdir umarım ne olur onyargı ile yaklaşmayın . Sanırım boyum 1.53 felan . 21 yaşındayım . Bu kriterleri goz onune alarak eski kiloma ulaşmak icin neler yapabilirim lutfen fikirlerinizi paylaşırsanız beni cok bahtiyar edersiniz. Şimdiden teşekkurler .