Sizin gibi buyuklerimden yardım almak istiyorum oncelikle bu sayfaya girdiğiniz icin gercekten cok teşekkur ederim.
Anlatmaya başlıyayım uzun olabilir nolur dinleyin. 16 yaşındayım lisede okuyorum, insanlar herzaman yuzun cok guzel kesinlikle zayıflamalısın diyo. Ben obez değilim sadece fazla kilolu biriyim boyum 1.65 kilom 71 ben sebebini bilmiyorum ama cok kilolu gostermiyorum. Gecen sene kendim diyet yaptım ve tuğba ozay fitnessı yaptım diyette neredeyse sadece tavuklu salata yiyordum ama sevdiğim icin ama iyi kilo verdim fakat annemin arkadaşları falan sadece salata yememin yanlış olduğunu vucudumun başka yiyeceklerede alışması gerektiğini soyledi ben sonra bıraktım spor ve diyeti şimdi tekrar başladım tuğba ozay fitness ına fakat ben cok isteksizim ve iradesizim ama cevremdekiler yuzun guzel zayıfla diyince 1-2 saat hevesleniyorum sonra hevesim kacıyo . 1 2 ay once diyetisyene gittim ama uygulaması zor bi diyetti bana yardım edermisiniz gercekten yardıma ihtiyacım var gercekten guzel bi yuzum var ve bu yaşta boyle ezik hissetmek istemiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var yardım edin bana .