Selam arkadaşlar. 2017 yılında 80 kiloydum. O zaman diyete başladım 65e kadar indim. Amanın benden mutlusu yok spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum. Şekerin s si yok hayatımda. Gelsin yuruyuşler zumba lar. Cok guzeldi gercekten harika keyifli gunlerdi. Sonra sınava hazırlık surecimde yuruyuşu bıraktım. 72 kg oldum derken bu kilo ile hamile kaldım. İlk 5 ay kilo almadım sonrasında iştahım aşırı acıldı. 90 kilo ile doğuma girdim. 18 kilo aldım. Doğum sorması 82 kilo idim. Sutum azdı bebeğim kilo almıyordu derken sut olsun diye yemediğim şey kalmadı. Tatlılar kompostolar biskuviler falan filan şu an 87 oldum. Hic bir kıyafetim uzerime olmuyor. Hatta hamilelik kıyafetlerimi bile giyemiyorum. Bebeğim 4 aylık oldu. Her gun diyete yuruyuşe başlıcam diyorum ama her seferinde kendimi daha fazla yerken buluyorum. Yani diyetten kastım aşırı kısmak değil en azından sağlıklı Birseyler yemek abur cuburu bırakmak ama olmuyor. Ne yapsam arkadaşlar. Benim durumumda olan var mı Bi destek olsanız. Teşekkur ederim