Arkadaşlar merhaba. Ve-re-mi-yo-rum!
Bu kiloları veremiyorum Haşimato hastasıyım ve duzenli ilac kullanmama rağmen evet kilo almıyorum ama veremiyorum da. Artık fenalık geldi. Bir ara delirdim. Butun paketli gıdaları yasakladım kendime. Doğru duzgun hicbir şey yiyip icmedim. Şekerin tadını unuttum. Tuzun tadını unuttum. Meyve bile yemedim doğru duzgun ve 10 kilo bile veremedim cok uzun bir surede. Metabolizması normal bir insan benim yaptıklarımı yapsa herhalde yok olurdu, en kotu 20 kg verirdi. Ama yok arkadaş. Yapıştı, gitmiyor. Spor denedim her şey denedim. Haşim beyi de bir arkadaşım tavsiye etti. Aradım hemen haşimatom var beni zayıflatabilir misiniz diye. Zayıflatabilirlermiş. Randevu aldım ayın sonuna. Tahlillerimi yaptırıp gideceğim. Akupunktur uyguluyormuş kendisi. Daha once haşim beye bu sebeple giden var mı? Canımı cok sıkıyor artık bu durum. İlac mı yetersiz geliyor bilmiyorum. Doz ayarlaması icin gideceim tekrar ama şu an hicbir faydası yokmuş gibi sanki. Yine tırnaklarım kırılıyor, saclarım ve kirpiklerim dokuluyor, kilo veremiyorum, 30 gunun 29 gunu hastayım, bağışıklığım aşırı aşırı zayıf, bolgesel kramplar ve ağrılar oluyor. Gercekten fenalık geldi artık. Kendimi surekli hasta hissediyorum. Metabolizmam duzene girse şu kiloları da versem yeniden doğmuş hissedeceğim kendimi gercekten. Bu arada boyum 160 cm kilom 89 şu an tam. Yani 85le 89 arasında değişiyor hep. 85ten aşağı ve 89dan yukarı inip cıkmıyorum hic. Ama oyle yuvarlak bi goruntum yok cunku maşallah her yerime yayılmış kilolar. Burnum bile şişman ya burnum bile.